Förvaltningsledare inom IT till SEK i Stockholm

Förvaltningsledare inom IT till SEK i Stockholm

Uppdragsgivare Svensk Exportkredit
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-04-21
Centralt kontor Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik

Har du ett ben i tekniken och det andra i verksamheten? Driv IT-miljön framåt som Förvaltningsledare på Svensk Exportkredit!

Planera och driv IT miljön framåt hos Svensk Exportkredit och bidra till en starkare svensk exportnäring som Förvaltningsledare!

Hos oss på Svensk Exportkredit (SEK) följer du med på en omfattande förändringsresa med ambitionen att kunna göra nytta för fler. Vi beskriver oss själva som det stora, lilla företaget vilket för dig innebär att du ansvarar och förvaltar våra verksamhetskritiska system med stor frihet, självledarskap och snabba beslutsvägar. I internationella miljöer och tillsammans med lösningsorienterade kollegor jobbar du för att öka konkurrenskraften hos svenska exportföretag och skapa en hållbar tillväxt.

VI ERBJUDER DIG

  • En ansvarsfull och verksamhetskritisk roll i vilken du säkerställer att IT-miljön förblir prioriterad och modern
  • Ett företagande synonymt med hållbarhet! Vi arbetar med en av världens ledande exportnationer, Sverige, och vi är övertygade om att hållbarhet är en avgörande faktor för framgång
  • Laget framför jaget – här på SEK tror vi att de bästa lösningarna nås genom samarbete!

Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Förvaltningsledare ansvarar du för koordineringen, prioriteringen och planeringen av förändringsbehov inom IT Operations på Svensk Exportkredit. Detta innebär bland annat att du kommer:

  • Driva på och följa upp förvaltningsaktiviteter för verksamhetsområdet IT Operations
  • Ansvara för licenser, underhållsavtal och tredjepartsleverantörer
  • Vara involverad och sätta budget och långsiktig roadmap/vägkarta
  • Agera förvaltnings- och systemansvarig för verksamhetsområdets kritiska system.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra verksamhetsområdet IT Operations som består av ett tjugotal härliga kollegor som arbetar med bland annat infrastruktur, SecOps och drift. Förutom ett nära arbeta med IT Operations kommer du ha både externa och interna kontakter i form av leverantörer, ekonomiavdelningen, IT och andra initiativ eller projekt hos oss.

Just nu jobbar vi hemifrån och vi ser i framtiden en hybridlösning där vi jobbar några dagar i veckan på kontoret för att främja samarbetet och några dagar hemifrån.

MER OM DIG

För oss är personlighet viktigt! Vi tror du har ett starkt utvecklingsdriv som inte går ut över din förmåga och vilja att samarbeta med andra för att skapa långsiktiga relationer. Du håller dig à jour med omvärlden för att förstå hur den påverkar tjänster och tjänsteutveckling. Förutom att vara analytisk och strukturerad, har du en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i svenska och engelska.

Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har en teknisk bakgrund och har på senare tid intresserat dig för förvaltningsledning. Till exempel har du tidigare jobbat nära infrastruktur i form av nätverk, servrar och/eller databaser. Du har tidigare också arbetat med budgetering, uppföljning och licenshantering.

Om du vill kombinera din tekniska bakgrund med att vara spindeln i nätet och driva våra förändringsbehov framåt ser vi fram emot att träffa dig!

Svensk Exportkredit

Svensk Exportkredit (SEK) är ett statligt bolag som på kommersiella och hållbara grunder finansierar exportföretag, deras underleverantörer och internationella köpare av svenska varor och tjänster. Finansiering från SEK ger företagen möjlighet att växa och bidrar till jobb och tillväxt i Sverige. SEK bidrar även till industrins omställning för att minska klimatutsläppen.

Under 2020 lånade SEK ut rekordhöga 125 miljarder kronor. För att kunna låna ut pengar lånar SEK upp genom olika instrument på flera geografiska marknader och vänder sig till både institutionella och privata investerare. På SEK omges du av kollegor med bred kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. Här tror vi på laget framför jaget och att de bästa lösningarna nås genom samarbete. Vi är professionella, gör det svåra enkelt och bygger hållbara relationer för att svenska företag ska bli mer konkurrenskraftiga och vinna fler exportaffärer. Detta kombineras med spännande internationella miljöer då våra kunder finns i 60 länder. På SEK får du följa med på en förändringsresa, där kundens behov styr utvecklingen och där din kompetens tas till vara. Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!