ETL-utvecklare till nytt område på Handelsbanken

ETL-utvecklare till nytt område på Handelsbanken

Arbetsgivare Handelsbanken
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-06-30
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Livspussel Livspussel
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats

Som ETL-utvecklare hos Handelsbanken i Stockholm kommer du här att få vara med att bygga och forma en ny Data Warehouse-lösning!

Här kommer du in i ett nytt och spännande område där du kommer få vara med och bygga upp Handelsbankens finska Data Warehouse, DAFI. Det är en ny grupp som ska bildas, där din roll kommer bli avgörande för områdets utveckling och där det kommer vara fokus på att jobba agilt, datadrivet och använda sig av nya verktyg.

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du vara en del av en organisation som förespråkar samarbete och prestigelöshet, där ni tillsammans som team kommer jobba mot gemensamma mål. Du kommer få en hög tilltro i din yrkesroll och få en stor frihet att kunna påverka beslut och processer. Du erbjuds också:

  • Möjlighet att öka din kunskap inom Data och Analytics - ett av bankens största fokusområden.
  • Kunskap och förståelse för data i banken, vilket är viktigt för att kunna bygga upp nya attraktiva tjänster mot kund och kontor.
  • God inblick i bankens informationshantering och möjlighet att vidareutveckla ditt kontaktnät inom banken.
  • Stora möjligheter att lära dig mer om nya spännande verktyg, produkter och arbetssätt som nu införs inom Data & Analytics-området.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som ETL-utvecklare kommer du att tillhöra området CTID som har ansvar för bankens informationshantering. Här kommer du att:

  • Vara med och forma och bygga upp Handelsbankens finska Data Warehouse-lösning.
  • Jobba med PowerCenter och SQL.
  • Verka för en agil och datadriven miljö.
  • Fokusera på nyutveckling samtidigt som du kommer förvalta och driva plattformen.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer vara en del av ett nytt agilt team om 8-10 personer. Du kommer jobba nära andra utvecklare, arkitekter, scrum master och produktägare. Du kommer sitta på Torsgatan i centrala Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av att jobba som ETL-utvecklare, där du fokuserat främst på PowerCenter. Du trivs i en affärsnära roll där du får vara med och bygga något nytt med fokus på kvalité och hållbarhet där vi gärna ser att du förespråkar en agil och datadriven miljö. Vi ser också att du har erfarenhet och god kunskap av SQL och DW/Analytics-arkitektur.

Vidare ser vi att du har god kommunikationsförmåga, där du behärskar både svenska och engelska och att du gärna tar egna initiativ och ett stort ansvar. Talar du finska är det meriterande men inget krav.

Handelsbanken

Handelsbankens idé om hur vi ska driva vår bank bygger på tilltro och respekt för den enskilda individen – såväl kund som medarbetare. Bankens decentraliserade arbetssätt skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet. Att arbeta i Handelsbanken handlar främst om relationer med andra människor, oavsett om det sker i ett fysiskt möte eller digitalt.

Handelsbanken bildades 1871 och är Stockholmsbörsens äldsta företag. I dag är Handelsbanken en av världens starkaste banker med en stark lokal förankring. Vi har rikstäckande kontorsnät på våra hemmamarknader Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Storbritannien och Sverige. Utanför hemmamarknaderna har banken filialer och representantkontor som stödjer våra kunder med deras internationella affärer.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!