Enginer Manager-Devops automation-konsultuppdrag

Enginer Manager-Devops automation-konsultuppdrag

Uppdragsgivare Ada Freelance Community
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2019-12-22
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Livspussel Livspussel

Är du egenföretagare och intresserad av att arbeta som Engineer manager – Devops automation hos vår kund i centrala Stockholm

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle?

Vi på Ada Digital söker nu för kunds räkningen dig som är egenföretagare och intresserad av att komma in som Engineer manager - Devops automation hos vår kund som är ett Tech bolag i yttersta framkant.

Som underkonsult i Ada Freelance Community får du ta del av och har möjlighet att söka alla våra uppdrag samtidigt om du får en gemenskap och tillhörighet med andra egenföretagare. Du utvecklas också långsiktigt i din konsultroll då vi kan branschen och löpande erbjuder dig en inblick i omvärlden och trender.


Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!

ERBJUDANDET TILL DIG

Genom att vara en del av Ada Freelance Community är du som egenföretagande konsult fri men ändå inte ensam. Du är oberoende och bestämmer själv över din tid, vilka uppdrag du vill hoppa på och i vilken omfattning. Samtidigt är du en del av ett nätverk av andra egenföretagare i branschen, så att du kan utbyta kompetens och know-how.

Ada Freelance Community är den främsta länken mellan dig som konsult och våra uppdragsgivare – och du kan istället fokusera på det du är bäst på att utveckla – vår gemensamma kunds affär. Du får en långsiktig och personlig relation med oss så att vi verkligen förstår på vilken arbetsplats du kan trivas och prestera som bäst.

Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

DET HÄR GÖR DU HOS DIN UPPDRAGSGIVARE

Arbetsuppgifterna är varierande men sammanfattningsvis innebär uppdraget att skapa verktyg för att möjliggöra sömlös integration av tjänster vår kund använder, såsom AWS, Datadog, Sentry, Jenkins, etc. Vidare behöver de hjälp med att tillhandahålla en lättanvänd och säker plattform för samordning byggd på ECS.

Utöver det önskar man identifiera och bygga lösningar som höjer kvalitetsnivån i organisationen och strävar därför efter att automatisera många processer, bland annat inom molntjänster, säkerhetskonfiguration, kontohantering och kostnadsoptimeringar.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Vår kund är en innovatör i Techbranschen och en mycket eftertraktad arbetsgivare

MER OM DIG

Vi ser gärna att du har god erfarenhet inom allmän programvaruutveckling med en stark passion för automatisering. Praktisk erfarenhet av containerbaserad teknik och erfarenhet av Continuous Integration och Continuous Delivery väger tungt. Själva verktyget är mindre relevant men ett mindset att vilja testa och köra CI/CD pipelines är viktigt. 

Vidare önskar vi att du har erfarenhet av molnleverantörer, allra helst AWS samt erfarenhet av infrastruktur som kodverktyg.

Ada Freelance Community

Ada Freelance Community är konsultnätverket för dig som vill utvecklas som egenföretagare inom Tech, UX & Design, Data & Analytics och Digital Commerce. Vi samarbetar med flera spännande företag där du själv väljer vilket konsultuppdrag du vill hoppa på. Som medlem i Ada Freelance Community blir du en del av ett virtuellt nätverk där du kan utbyta erfarenheter med andra egenkonsulter inom digital utveckling. Vi är en del av Ada Digital, en modig partner för de som vill rekrytera eller anlita en konsult för att utveckla sin digitala affär.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker uppdraget enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför uppdraget intresserar dig och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till oss på Ada Digital. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Start: omgående
Slut: enligt överenskommelse
Omfattning: 100%

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!