DevOps-tekniker till Cision i Stockholm

DevOps-tekniker till Cision i Stockholm

Employer Cision
Location Stockholm
Job category Tech
Last application day 2020-04-12
New tech New tech
Pension contributions Pension contributions
Workout at business hours Workout at business hours
Professional development
Professional development

Världsledande IR och PR-distributionsföretaget Cision i Stockholm söker dig som vill vara med och utveckla deras DevOps-område!

Som DevOps-tekniker kommer du få möjlighet att forma denna nya roll hos Cision. Här kommer du in i en stabil organisation som har en god och positiv kultur. Det kommer vara stort fokus på din tekniska utveckling, där du tillsammans med ditt team kommer att ta fram automatiserade processer och jobba med ny teknik i en modern utvecklingsmiljö.

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du möjligheten att vara med och utveckla något nytt i en öppensinnad miljö där vi gärna ser dig tänka om för att testa nya lösningar och metoder. Du kommer verka på ett modernt bolag med stark kultur och "teamspirit" där friheten är stor och där du själv sätter dina begränsningar för din utveckling. Här är det viktigt att du trivs och mår bra på jobbet och att du ständigt känner att du utvecklas!

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som DevOps-tekniker hos Cision kommer du att jobba med våra egenutvecklade och marknadsledande produkter som används av en majoritet av Stockholmsbörsens företag och mängder av kända varumärken.

Här kommer du få möjlighet att:

  • Vara med och driva övergripande frågor kring arkitekturen och hur helheten av IT miljön ska se ut och hur den utvecklas över tid.
  • Arbeta med löpande sprintarbete med fokus på automatisering och driftaspekter.
  • Delta i release, incident- och problemhantering.
  • Automatisera CI/CD i releaseprocessen för de affärskritiska applikationerna samt ansvara för att bygga och vidareutveckla releasehanteringen
  • Aktivt medverka i driftsättningar till produktion

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i det Agila Scrum-teamet som idag består av 6 utvecklare och 2 st QA. Cision sitter i dag i attraktiva lokaler vid Garnisonen på Östermalm i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en modern och dynamisk miljö där du själv drivs av intresset för nya tekniker och håller dig á jour inom ditt område. Du är engagerad som person och trivs på en arbetsplats där det är högt i tak och där man samarbetar och delar med sig av sina kunskaper inom teamen.

Du kan både komma från Operations eller Development, men där det viktigaste är att du har gedigen förståelse inom Scrum och Agila metoder samt Continuous Integration och - Delivery. Du känner dig trygg att jobba med scriptspråk som exempelvis Powershell, Python eller Javascript. Mycket är baserat på Windowsmiljö (.Net) men även en del linuxservrar finns i systemparken. Har du erfarenhet av molnplattformar inom AWS med avseende på automatisering är det ett plus.

Då Cision är ett internationellt företag krävs det att du är flytande i Engelska i tal och skrift.

Cision

Cision är den ledande leverantören av kommunikationsverktyg inom IR och PR. Våra kunder använder Cision för att hantera alla delar i sin kommunikation – allt ifrån att identifiera viktiga medier och opinionsbildare till att nå ut med sina budskap, bevaka traditionella och sociala medier och utvärdera effekten av sin kommunikation. Cision finns i Europa, Nordamerika och Asien och har partners i mer än 125 länder.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Apply

Your Ada experience

Apply

Use Linkedin, Facebook or attach your CV. No coverletter needed.

Agile first selection

Our selection process is unique as we adapt it to our client’s changing needs. That way we define what is needed to succeed, not the skills needed to do the job. As part of the process, we use psychometric tests, or contact you for a brief chat.

Let’s connect!

If your experience and motivation match with the position, we will connect and together decide what the next step is.

Time to meet in person

Welcome to a personal meeting at Ada Digital. Here we will tell you more about the position and our client, while you tell us about your strength and desired future career path.

Visit at workplace

Now it is time to meet the company, the responsible manager, and maybe your future team. At this time, you might also do a case study or additional testing.

Background and reference checks

 

Congrats! The position is yours!