Databasadministratör till Riksbyggen i Stockholm

Databasadministratör till Riksbyggen i Stockholm

Uppdragsgivare Riksbyggen
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-07-01
Centralt kontor Centralt kontor
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

Arbeta på ett modernt företag som andas nytänkande, långsiktighet, samverkan och trygghet. Riksbyggen söker en DBA till Stockholm.

Riksbyggen är ett kooperativ företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer med ett tydligt fokus på hållbarhet. Idag är vi en av Sveriges största fastighetsförvaltare och vi finns representerade över hela landet. Hos oss på Riksbyggen blir du delaktig i en trygg och stabil arbetsgivare som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter, delaktighet och inflytande. Som Databasadministratör hos oss kommer du ha ett helhetsansvar över vår databasmiljö och engagera dig i vår förflyttning till modernare miljöer. Här får du bidra till skapandet av en framåtlutad fastighetsförvaltare med en tydlig digital strategi!

VI ERBJUDER DIG

  • End-to-end ansvar för Riksbyggens databasmiljö med stora möjligheter att utvecklas och påverka i rollen
  • Utrymme att tänka nytt och tänka längre! Här blir du utmanad i en stimulerande arbetsplats med ett härligt och kompetent gäng kollegor
  • En modern och hållbar arbetsplats i framkant
  • Läs mer om vad vi kan erbjuda dig här: https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som databasadministratör tillhör du Drift- och infrastrukturgruppen, en av tre avdelningar på IT-enheten. Du har ett helhetsansvar för våra databasserverar och arbetar med att vidareutveckla och förvalta databasmiljön. Vi genomgår en förändringsresa tillika digitalisering med ett fokus på en tjänsteorienterad leverans och ett agilt arbetssätt där du i rollen som DBA blir högst delaktig.

Detta innebär att du bland annat kommer:

  • Involveras i verktygsval och vidareutveckling av arbetsmetoder
  • Göra teknisk felsökning av inkomna incidenter
  • Delta i uppgraderingsprojekt och driva förändringsarbetet gentemot verksamheten och inom IT
  • Omvärldsbevaka inom ditt ansvarsområde

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra teamet Drift och Infrastruktur som utgörs av infrastrukturtekniker, tjänsteansvarig Office 365, applikationstekniker, integrationsutvecklare och supporttekniker. Tillsammans är ni 13 personer och jobbar i ett nära samarbete med resten av IT-organisationen bestående av systemförvaltning och digital utveckling. I normala fall kommer du att sitta på Riksbyggens kontor vid Kungsbron i Stockholm med möjlighet till viss flexibilitet. 

MER OM DIG

Du har en stark vilja att utvecklas och brinner för chansen att lära dig något nytt. Genom dina tidigare erfarenheter har du lärt dig att analysera problem och komma med lösningar samtidigt som du dessutom vågar utmana gamla metoder. För att lyckas med detta är du drivande, strukturerad och tar ansvar för ditt arbete. Du är en lagspelare och delar gärna med dig av din kunskap samtidigt som du är nyfiken och tar vara på kompetensen runt om dig.


För att komma till din rätt i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av databasadministration och utveckling. Du har god teknisk kompetens inom infrastruktur och applikationsdrift där du har jobbat i en Microsoft miljö med MS SQL, datamodulering, monitorering och granskning av kod. Har du arbetat agilt i system med höga krav på prestanda och säkerhet är det ett plus. Tidigare erfarenhet av arbete med publika molntjänster är också meriterande.

Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 3000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!