Data Engineer till Skandia i Stockholm

Data Engineer till Skandia i Stockholm

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-06-30
Centralt kontor Centralt kontor
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Som Data Engineer hos Skandia i Stockholm får du bryta ny mark och utveckla en helt ny informationsplattform baserad på Azure!

Vi på Skandia i Stockholm välkomnar dig in i en tid av förändring! Som Data Engineer är du med och driver digitaliseringen framåt när vi utvecklar Skandias nya informationsplattform. Här blir du en del av ett öppet och experimenterande team som ansvarar för både teknikval och lösningar, så det finns alla möjligheter för dig att bidra med egna idéer och göra skillnad!

VI ERBJUDER DIG

  • Att bli en del av en arbetsgivare med ett väl integrerat hållbarhetstänk. Skandia är medvetna om vilken påverkan vi har på samhället i stort. Att agera långsiktigt och ansvarsfullt är en viktig del i vårt arbete
  • Spännande tekniska utmaningar inom ett expansivt och prioriterat område med ett stort fokus på ny teknik
  • En transformationsresa tillika kulturförflyttning med goda möjligheter att påverka framtidens Skandia
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Tillsammans med ditt team ansvarar du för att utveckla Skandias nya informationsplattform som är baserad på Azure. Du är med och leder utvecklingen av hur Skandia samlar, bearbetar, analyserar och tillgängliggör komplexa data. Du identifierar, designar och implementerar processförbättringar för att optimera vårt arbete.

Då vi befinner oss i ett område där kompetensutveckling är avgörande för att alltid ligga i framkant, är vi måna om att alla får möjlighet att utvecklas både kompetensmässigt och som person. Vi har inte alla svaren idag och därför kommer du och ditt team få en nyckelroll i en prioriterad kompetensförflyttning för att skapa morgondagens lösningar.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra ett tvärfunktionellt team där bl.a. Utvecklare, Mjukvaruarkitekt och Scrum Master ingår. Skandia jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av tolv sprintar och där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro.

Vi tycker kompetensutveckling och kompetensöverföring mellan kollegor är avgörande för att utveckla de bästa lösningarna och därför jobbar vi med Mob-programmering, Innovation Days och Hackathons.

MER OM DIG

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av Data Warehousing, SQL-programmering, BI-lösningar och dimensionsmodellering. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av molnlösningar och data modellering.

Som person är du nyfiken, experimenterande och analytisk. Du trivs i en miljö av självledarskap med ambitionen att utveckla dig själv, teamet och området. Vidare är du initiativtagande och strävar efter ständig förbättring inom både teknik och arbetssätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!