Cobol-programmerare till SEB i Stockholm

Cobol-programmerare till SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-04-17
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

Vill du utveckla och förvalta några av SEBs bassystem för värdepapper? Välkommen som Cobol programmerare till SEB i Stockholm

Nu söker vi Cobol- utvecklare till vår avdelning inom Savings & Investments i Stockholm. Här väntar en variationsrik vardag där du som är utvecklingsintresserad kommer trivas. Det finns stora möjligheter att utvecklas både personligt och yrkesmässigt i den viktiga rollen som cobol-utvecklare. Här får du ansvara för vidareutvecklandet och nyutveckling av flera system på SEB.

OM JOBBET

Du kommer att arbeta med utveckling och förvaltning av de system som vi ansvarar för inom värdepappersområdet. Du arbetar i ett agilt team som är en del av triben Custody Core. Vi har ett nära samarbete med affären, där kundernas behov och önskemål är i fokus. Inom Custody ansvarar vi bland annat för system som hanterar order- och avslutshantering, depåförvar, värdepappersinformation och bolagshändelser.

För att komma till din rätt i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av

  • Mainframe
  • zOS,
  • Flerårig erfarenhet av Cobol-programmering och DB2

Utöver det är det meriterande om du har erfarenhet av DL1 samt JCL och TSO-ISPF.

I teamet möts du av 14 tvärfunktionella kollegor. Du blir del av ett team som har kontakt med många delar av SEB och du får en variationsrik vardag. Här på banken börjar du i en tid av förändring och möjligheter. SEB genomför en digitaliseringsresa och det är en spännande tid framöver. Med målet att gå från en bank till ett IT-företag med banktjänster blir självklart värdepappersområdet ett väldigt intressant och prioriterat område. SEB sitter i attraktiva lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna.

VEM ÄR DU?

Du har en stark vilja att utvecklas och brinner för chansen att lära dig något nytt. Genom dina tidigare erfarenheter har du lärt dig att analysera problem och komma med lösningar samtidigt som du dessutom vågar utmana gamla metoder. För att lyckas med detta är du drivande, strukturerad och tar ansvar för ditt arbete. Du är en team-player och delar gärna med dig av din kunskap samtidigt som du är nyfiken och tar vara på kompetensen runt om dig.
För att trivas och lyckas i din roll hos oss är du kund- och affärsorienterad samt trivs med att arbeta i team. Du är engagerad och jobbar strukturerat med en god leveransförmåga. Du är positiv och tydlig i din kommunikation och delar gärna med dig av din kunskap. Du drivs av att ständigt utveckla dig själv och ditt sätt att arbeta. Du måste kunna kommunicera obehindrat skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!