BI-utvecklare till Sirius International, Stockholm

BI-utvecklare till Sirius International, Stockholm

Uppdragsgivare Sirius International Försäkrings AB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Data & Analytics
Sista ansökningsdag 2019-05-24
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Ny Teknik Ny Teknik
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Är du en erfaren och affärsfokuserad BI-utvecklare, som vill vara med och driva Sirius Internationals datastrategi in i framtiden?

Genom att axla rollen som BI-utvecklare hos Sirius International får du ta stort ansvar inom ett område som är en framgångsfaktor för Sirius på en global nivå. Gillar du data/analys, människor och utveckling? Bra, då har du kommit rätt!

VI ERBJUDER DIG

  • En arbetsplats där Business Intelligens och analys är ett strategiskt område för Sirius vilket medför att ny teknik introduceras och testas kontinuerligt.
  • Sirius är verksam på global skala i en fascinerande domän. Här får du arbeta i en förändringsbenägen miljö tillsammans med de bästa i Sverige.
  • En internationell och multikulturell arbetsmiljö med energiska, motiverade kollegor som ser det som en självklarhet att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter med varandra.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Denna position erbjuder stort ansvar i att skapa dataprodukter som accelererar Sirius affär framåt! Du kommer ingå i ett team som utvecklar och förvaltar dataplattformar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

  • Designa, utveckla och integrera data från olika källor
  • Forma och generera datainfrastrukturer genom att förenkla och skapa effektiva metoder
  • Visualisera data åt verksamheten för att öka säkerheten i beslut och förbättra processeffektiviteten för den totala affären

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Tjänsten är belägen på Sirius kontor i Spårvagnshallarna, Stockholm. Organisationen strävar efter ett arbeta agilt arbetssätt där man som individ har stor påverkan över sitt vardagliga arbete. Tillsammans med 7 andra BI-utvecklare utgör ni det Globala Business intelligence teamet.

MER OM DIG

Vi söker dig som brinner för data och analys. Du har en innovativ ådra och räds inte för att testa nya tekniker och verktyg. Business Intelligensområdet fascinerar dig och du tar för dig och håller dig uppdaterad på området genom olika forum, utbildningar och konferenser.

För att finna sig till rätta i denna roll behöver du ha erfarenhet och kunskap om Microsoftprodukter och verktyg så som tex. SSIS, SSAS och Power BI, med vilka du har byggt och underhållit data warehouse-lösningar. På Sirius siktar vi på att arbeta enligt Devops och därför tror vi att även du har erfarenhet av arbete enligt Continous Integration, Continous Delivery samt testautomatisering (VSTS).

Då du kommer att jobba i ett internationellt bolag med många kontaktytor söker vi dig som är relationsinriktad. Du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska.

Sirius International Försäkrings AB

Sirius International Försäkrings AB är verksamt inom internationell återförsäkring. Sirius är det största återförsäkringsbolaget i Skandinavien och en ledande aktör i Europa. Vi är cirka 500 medarbetare i gruppen med huvudkontor i Stockholm samt branschkontor runt om i världen, bl.a. London, Hamburg, Zürich, Liège, Bermuda och Singapore. Vår premievolym var 2016 SEK 7,2 Mdr. Sedan april 2016 är Sirius ett helägt dotterbolag till CMIG International, ett privatägt Singaporebaserat investmentbolag.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din rekryteringsupplevelse med Ada

Sök jobbet utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med ansvarig rekryterare.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Träffa din nya chef

Du besöker företaget, träffar den rekryterande chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Nytt jobb!