BI-utvecklare inom Trading på SEB i Stockholm

BI-utvecklare inom Trading på SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Data och Analytics
Sista ansökningsdag 2021-05-28
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

Som BI-utvecklare inom Trading skapar du värde genom data och innovation i ett prioriterat område för hela SEBs affär.

Är du van att utveckla i SQL och har ett stort intresse för BI och affärsnära utveckling? Hos oss på SEB i Stockholm får du jobba agilt med ny teknik, bidra med egna idéer och göra skillnad. Området Trading och BI-teamet har en spännande resa med flera nya projekt framför sig!

OM JOBBET

Som BI-utvecklare kommer du jobba med affärsnära utveckling inom vårt högt prioriterade Trading-område. Här kommer du skapa värde genom att förse stakeholders med snabb, tydlig och affärskritisk data. Du kommer involveras i ett spännande initiativ där vi just nu utvecklar en helt ny data warehouselösning i syfte att optimera och stötta vår trading-affär. Du kan vänta dig en variationsrik vardag då du jobbar agilt med utvecklingens alla delar, från krav och analys till deploy och dialog med stakeholders. Det händer mycket inom BI-området på SEB Trading och teamets fokus ligger på nyutveckling för att stötta affären.

Vi erbjuder dig

  • Chansen att få utveckla ett nytt data warehouse med moderna tekniker
  • Möjligheten till en bred roll där du jobbar med ett end-to-end-ansvar för plattformen
  • Tillfället att jobba med Microsoft SQL server och Google Cloud Platform
  • Ett prestigelöst team med erfarna kollegor som värderar samarbete och öppenhet
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv

 

Ditt Team
Du kommer tillhöra vårt BI-team på 7 personer, där alla arbetar brett med utvecklingens alla delar. Här är det härlig stämning, högt i tak och vi värdesätter kunskapsdelning och par-programmerar gärna. Vi jobbar agilt enligt SAFe med dagliga standup´s, review och retro. Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. Här finns restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjlighet att delta i gruppträningspass varje vecka.

VEM ÄR DU?

Du som är intresserad av ny teknik, analys och komplex data kommer att trivas hos oss! Som person trivs du att arbeta i team och ser värdet av att jobba i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor. Vi tror även att du har ett intresse av trading men framför allt en passion för data och BI-lösningar och att du vill arbeta med affärsnära utveckling.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av SQL, ETL-flöden och data warehouse, samt versionshantering. Det är en fördel om du har goda kunskaper i Java och .NET, samt har arbetat med visualisering i Tableau, Power BI eller liknande program. Om du tidigare arbetat med molnlösningar som Google Cloud Platform, AWS eller Azure är även det en fördel.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!