Backend utvecklare till Bonava i Stockholm

Backend utvecklare till Bonava i Stockholm

Arbetsgivare Bonava AB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-12-09
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Livspussel Livspussel

Intresserad av modern produktutveckling? Anta utmaningen och förbättra upplevelsen för Bonava’s kunder som backend utvecklare

På Bonava bygger vi inte bara hus, vi skapar hem och kvarter där människor lever sina liv. Som frontend utvecklare hos oss kommer du att vara en del av Bonava’s kontinuerliga digitalisering och aktivt bidra till kundupplevelsen, vägleda och ge våra kunder möjlighet att hitta, köpa och flytta in i sitt nya Bonava hem. Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team som driver teknik och tjänster på Bonava’s digitala plattformar.

VI ERBJUDER DIG

  • En tid av transformation där det digitala utvecklingsteamet spelar en viktig roll med förmågan att utforska och prova nya metoder och tekniker
  • Ett globalt företag som sträcker sig över 9 marknader
  • Modern produktutveckling i en miljö där du sätter dina egna gränser

Teamet nyutvecklar tjänster som guidar kunden i det stora beslut som ett bostadsköp är. Här är du involverad i hela kundresan då teamet ansvarar för alla delar som kunden interagerar med.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som backend utvecklare hos oss blir du en del av ett digitalt team och jobbar med att förbättra hela kundresan och våra digitala produkter. Till exempel kommer du att:

  • Vara delaktig och delta i den övergripande applikationscykeln 
  • Utveckla logiken och funktionen bakom våra webbapplikationer i Episerver
  • Ansvara för integrationer med våra backend-system
  • Skriva enhets och automatiska tester
  • Samarbeta med Frontend utvecklare, UX och resten av det digitala teamet

Vi jobbar med C#.NET. De lösningar och applikationer som du och teamet utvecklar gör att kunderna kan förstå och visualisera köpet av sitt nya hem.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i ett växande digitalt team med specialister inom modern produktutveckling, såsom utvecklare, UX/CX och en scrum master. Du kommer jobba nationellt i 9 marknader runt Östersjön och i nära samarbete med kollegor inom försäljning, marknadsföring och kundservice. Inom utvecklingsteamet programmerar vi enskilt, i par och ibland i så kallad MOB-programmering där samtliga är involverade i diskussioner gällande arkitektur. Här är vi i hög grad ett självstyrande team där vi gemensamt fattar beslut kring hur vi arbetar och de verktyg vi använder.  

Precis som våra kunder har vi hittat hem och sitter i moderna lokaler på Kungsholmen, Stockholm. 

MER OM DIG

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med klientinriktade applikationer inom modern produktutveckling. Du har ett stort intresse och en djup förståelse för webbutveckling och hela livscykeln för systemutveckling. Det är positivt med tidigare erfarenhet av ElasticSearch, Fastly, Kibana, Azure, Git Jira och enhets testning.

Bonava AB

På Bonava bygger vi mer än hus, vi skapar hem och kvarter där människor lever sina liv. Bonava är ett ledande bostadsutvecklingsföretag i norra Europa. Med 2.300 medarbetare verkar vi i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, Sankt Petersburg, Estland, Lettland och Litauen med en omsättning på 15,5 miljarder kronor 2019. Läs mer på www.bonava.com!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!