Backend-utvecklare (.NET Core) till ICA Stockholm

Backend-utvecklare (.NET Core) till ICA Stockholm

Arbetsgivare ICA Sverige
Placeringsort Solna
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-05-26
Gym på kontoret Gym på kontoret
Livspussel Livspussel
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Ser du möjligheter i digitala lösningar och vill följa ICA:s kunder i deras vardag? ICA söker en .NET Core utvecklare!

Vi på ICA välkomnar dig till ett sammansvetsat team som jobbar iterativt för att hela tiden skapa värde till våra kunder. För att kunna göra livet enklare för våra kunder utvecklar vi hela tiden nya idéer och utmanar ständigt oss själva. Därför ser vi stora möjligheter med moderna digitala funktioner och som backend-utvecklare hos oss kommer du att få skapa framtidens digitala lösningar. Du möter här en spännande transformation där vi förflyttar oss mot en mer modulär arkitektur och där vi migrerar det mesta till Azure, där det finns stora möjligheter att påverka vägen framåt. Hos oss erbjuds du att driva den digitala utvecklingen framåt, varje dag.
Om du, liksom oss, brinner för hur tekniken kan förbättra vardagen för våra kunder och bidra till hållbara val ser vi fram emot din ansökan.

VI ERBJUDER DIG

  • Tillfället att jobba på ett välkänt bolag med produkter som har 170 miljoner besök och närmare 500 miljoner sidvisningar per år.
  • Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur med tydliga utvecklingsmöjligheter som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar och lär sig av varandra.
  • En datadriven och användarcentrerad organisation som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand.
  • Ett team som fokuserar på digitalisering där du erbjuds möjligheten att vara involverad i beslutsfattandet och kan påverka på riktigt.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som backend .NET Core-utvecklare på ICA kommer att du tillhöra avdelningen Digital Experience som tillsammans ansvarar för ICA.se, ICA Appen, Matkassen, Självscanning, MonICA (Voice) samt mitt Ica-terminaler som står i butik. Din huvuduppgift kommer vara att tillsammans med produktägaren och övriga i teamet utveckla de digitala funktioner som finns för att hjälpa våra kunder i deras vardag. Här kommer du ha mycket att säga till om i ett team som ansvarar för helheten med design, krav, utveckling och test. Du kommer bland annat:

  • Vidareutveckla och förvalta ICA:s digitala produkter, ICA Appen och självscanning. 
  • Involveras i spännande initiativ och projekt som migreringen till Azure.
  • Implementera ny funktionalitet och lösa tekniska problem i våra system och tjänster.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Som medlem i Digital Experience ansluter du dig till den härliga skaran om 40 personer uppdelat på fem tvärfunktionella produktteam. I ditt närmsta team finns andra utvecklare, produktägare, Scrummaster, UX och designer. Du jobbar även nära arkitekter, testautomatiserare och DevOps. Vi jobbar idag remote och kommer fortsätta med detta på deltid även framöver. När du jobbar på plats kommer du att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Solna Station med gym och motionsstationer.

MER OM DIG

Vi söker dig som gärna tar ansvar från idé till leverans och uppföljning samt ser det som en självklarhet att vilja skapa produkter som förenklar vardagen för våra kunder. Du är teamorienterad och ser att den bästa lösningen ofta är ett resultat av samarbete. Du är van att jobba med transaktionsintensiva system och har framförallt ett driv att förstå ICA:s kunder för att utveckla produkter som kunderna vill ha.

Teknikmässigt ser vi att du har tidigare erfarenhet av .NET Core, .NET framwork och SQL. Det är positivt om du har byggt lösningar i Azure, Microservicearkitektur och kan sätta upp CI/CD-flöden.

ICA Sverige

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma.

För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!