Agil IT arkitekt till Handelsbanken i Stockholm

Agil IT arkitekt till Handelsbanken i Stockholm

Arbetsgivare Handelsbanken
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-04-21
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Livspussel Livspussel
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Som IT arkitekt för ett av tågen som arbetar med kundmötet på Handelsbanken finns stora möjligheter att göra avtryck för framtiden

Här får du som IT arkitekt driva den tekniska riktningen och vara med att bidra till en mer tilltalande kundupplevelse! Du blir en viktig pusselbit för att driva på bankens digitala transformation samt möjliggöra bibehållandet av det personliga genuina kundmötet!

Vi lovar dig en tid av förändring och tekniska utmaningar!

VI ERBJUDER DIG

  • Spännande digitaliserings- och transformationsresa som innebär förflyttningar av teknik, arkitektur och arbetssätt
  • Ha en ledande roll i förflyttningen mot molnet samt få sätta teknisk riktning för ett av bankens mest prioriterade områden
  • Bli en del av en arbetsgivare med ett väl integrerat hållbarhetstänk. Handelsbanken är medvetna om vilken påverkan det har på samhället i stort. Att agera långsiktigt och ansvarsfullt har länge varit en viktig del i arbetet
  • En kreativ, familjär och innovativ miljö med mycket kompetens och arbetsglädje där vi lär oss av varandra, ger varandra feedback och testar oss fram och vågar misslyckas!

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vi jobbar enligt SAFe och här kommer du att få vara med och driva det framgångsrika tåget för området Rådgivning. Här kommer du bl.a:

  • Vara drivande i initiativ som möjliggör att vi möter kunden på ett samlat sätt oavsett kanal
  • Utveckla det personliga och digitala kundmötet
  • Bollplank till tre olika produktteam, ingå i tågledningen tillsammans med Release Train Engineer (RTE) och Chief Product Manager (CPM) samt ingå i arkitektforum med verksamhets- och IT arkitekter
  • Ta fram och beskriva målbilder och målarkitekturer för tåget samt realisera/driva dessa
  • Naturlig länk och översättare mellan affär- och IT sidan.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du ingår i tåget Road som består av ca 30 personer där alla fokuserar på att utveckla systemstöd till bankens rådgivning för såväl privat- som företagskunder i Sverige, Finland och Norge. Du har en central roll med många kontaktytor och ha kontinuerlig dialog med både affär- och IT-sidan och jobba nära bl.a utvecklare, arkitekter, product owners, RTE och CPM.

Under rådande pandemi arbetar vi enligt FHM:s riktlinjer med en stor andel distansarbete vilket även kommer att vara möjligt på sikt. Om/när vi återgår till det "normala" sitter vi centralt i Stockholm på Torsgatan 14.

MER OM DIG

Vi tror att du har en bakgrund som IT-arkitekt eller liknande gärna med erfarenhet av .NET utveckling och av moderna webb-applikationer. Du har troligtvis jobbat agilt och tycker att vi lever i en spännande tid där allt mer digitaliseras. Du ser detta som en unik möjlighet att få sätta din prägel på Handelsbankens framtida kundmöten.

Du har förmåga att både ta ett strategiskt och operativt angreppssätt och drivs av att hela tiden skapa värde till affären genom att ta fram Minimum Viable Product (MVP) och testa och iterera dig fram tillsammans med andra. Vi ser gärna att du är kommunikativ och van att föra dialoger på olika nivåer samt gillar samarbete och är en prestigelös lagspelare. För dig är det naturligt och en självklarhet att dela med dig av din kunskap och att hela tiden vara öppen för att lära dig nya saker.

Det är ett stort plus om du är bekant med ramverket SAFe och ser fördelarna med hur det möjliggör tätare samarbeten på alla nivåer. För denna roll är Svenska och Engelska ett krav.

Handelsbanken

Handelsbankens idé om hur vi ska driva vår bank bygger på tilltro och respekt för den enskilda individen – såväl kund som medarbetare. Bankens decentraliserade arbetssätt skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet. Att arbeta i Handelsbanken handlar främst om relationer med andra människor, oavsett om det sker i ett fysiskt möte eller digitalt.

Handelsbanken bildades 1871 och är Stockholmsbörsens äldsta företag. I dag är Handelsbanken en av världens starkaste banker med en stark lokal förankring. Vi har rikstäckande kontorsnät på våra hemmamarknader Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Storbritannien och Sverige. Utanför hemmamarknaderna har banken filialer och representantkontor som stödjer våra kunder med deras internationella affärer.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!