Affärsnära EPiServer utvecklare till ICA Stockholm

Affärsnära EPiServer utvecklare till ICA Stockholm

Arbetsgivare ICA Sverige
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-02-04
Gym på kontoret Gym på kontoret
Livspussel Livspussel
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Skapa kundvärde på riktigt och driv en av Sveriges största sajter, ICA.se, framåt som .NET utvecklare ihop med ICA!

Vill du jobba med prisbelönta digitala produkter och stolt kunna säga ”det här byggde vi på ICA”? Trivs du dessutom i en miljö präglad av engagemang, hjälpsamhet och ständiga förbättringar? Bra! Ta då chansen att bidra till vidareutvecklingen av ICA.se och skapa kundnytta på riktigt!

Vi hoppas du också ser möjligheterna med digital innovation och vill göra livet lite enklare varje dag för våra kunder genom att engagera dig i EPiServer (.NET), DevOps och Azure. Varmt välkommen till ICA!

VI ERBJUDER DIG

  • En välbesökt produkt (ica.se) som nyligen blev utnämnd till årets matsajt av IDG med ca 5 miljoner unika besökare per vecka
  • Tillfället att skapa värde i ett företag som alla har en relation till
  • Möjligheten att bygga om ICA.se och sätta grunden för en välsmord EPI11 plattform
  • En organisation med en vänlig och hjälpsam kultur med tydliga mål som delar med sig av sina med- och motgångar och lär av varandra
  • Ett nära samarbete med produktägare, redaktörer, UX och design
  • En möjlighet att kunna påverka infrastruktur, nya tjänster, tester och arbetssätt

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som EPI-Server utvecklare skapar du värde åt våra kunder och affären tillsammans med Content-teamet. Din huvuduppgift kommer vara att skapa bästa möjliga förutsättningar för att bygga en plattform som kan möta framtidens krav på en stabil och skalbar produkt. Du kommer bland annat:

  • Bidra till utvecklandet av nya ICA.se i EPiServer
  • Kontinuerligt arbeta med att förbättra det dagliga arbetet
  • Testa, övervaka och kvalitetssäkra produkter och tjänster
  • Hålla dig a jour med nya tekniker och sprida kunskap

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra Content-teamet, ett av sex produktteam inom Digital Experience avdelningen. Förutom andra kompetenta backend utvecklare kommer du jobba tillsammans med frontend utvecklare, produktägare och Scrum Master samt UX-designers. Teamet arbetar nära verksamheten/affären och har en tät dialog med redaktion, marknad och andra delar av ICA. Du kommer att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Solna Station med gym och motionsstationer tillhörande lokalen.

MER OM DIG

För att kunna axla rollen som systemutvecklare har du tidigare erfarenhet av backend-utveckling i .NET och EPiServer. Du har jobbat i en mikrotjänstmiljö och med DevOps-processer tidigare. Du är trygg i att kunna driva, sätta prioriteringar och riktlinjer för att kunna konfigurera, optimera och vidareutveckla applikation och produkter.
Du är självgående, initiativtagande och teamorienterad. Vi arbetar ständigt för att utveckla och förbättra vår leverans och arbetssätt och ser att du är öppen för förändring. Du drivs av att förstå affären och vad kunderna vill ha för att kunna leverera produkter ICA:s kunder vill ha.

Det är meriterande om du även har erfarenhet/är intresserad av av Azure, Octopus Deploy, ELK-stacken samt continuous integration och deployment verktyg. Du har även bra kunskaper inom prestanda och integrationer.

ICA Sverige

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma.

För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!