Ada Digital fortsätter hjälpa företag stärka sin digitala affär

Oroliga tider. Men också otroligt att se den hjälpsamhet som finns. Hos oss på Ada Digital fortgår verksamheten. Sedan starten har vi jobbat med en agil rekryteringsprocess där vi stöttar organisationer med kompetenslösningar digitalt. Det som nu sker med COVID-19 är en extraordinär situation där vi alla måste hjälpas åt.

Sara Scheef, VD Ada Digital
Sara Scheef, VD Ada Digital

Vår högsta prioritet är givetvis att trygga våra anställdas hälsa och vi följer därför aktivt informationen från vår branschorganisation Almega, seriös media och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Som alla andra anpassar vi våra rutiner men fortsätter sköta uppdraget att leverera medarbetare som stärker företags digitala affär. Något som nu är viktigare än någonsin. Nu träffar vi, våra kunder och kandidaterna varandra digitalt via videolösningar. Vi kan också ordna intervjuer med vårt moderbolag TNG:s intervjurobot Tengai.

Vi finns här för de företag som snabbt behöver rekrytera eller hyra in konsulter för att hantera det nya marknadsläget oavsett tjänsteområde, och vi kan avlasta HR och rekryterare med delar av rekryteringsprocessen när ni snabbt behöver expandera era digitala team. Vi på Ada digital kan snabbt skapa värde genom vår agila och digitala rekryteringsprocess. När ni har behov hjälper vi gärna till.

Ta hand om er och låt oss gå styrkta ur den här krisen tillsammans.

Kontakta Ada Digital