Ada Digital fyller ditt team med designers som gör skillnad för din digitala affär! Vi jobbar dagligen med specialister som UX-designers, Product Designers, UX Leads, interaktionsdesigners och grafiska designers samt nya talanger inom området. Vare sig du vill ha en talang som växer in i rollen, en specialist eller en ledare så har vi goda förutsättningar för att hjälpa dig lyckas med såväl rekryteringar som konsultlösningar inom UX och design.

Behöver du rekrytera en specialist eller ledare inom UX eller design? Eller söker du kanske en konsult under ett par månader medan ni väntar in en ersättningsrekrytering? Oavsett vilket får du när du anlitar Ada Digital en trygg och flexibel samarbetspartner!

Som UX-designer eller övriga grafiska designers är företagets vision, resan framåt och arbetssättet avgörande för hur attraktivt ett anställningserbjudande eller konsultuppdrag är. Vi lägger därför stor vikt vid att lära känna dig som kund för att kunna marknadsföra dig mot kandidat- och konsultmålgruppen.

Vi jobbar med Big Data Search, vilket innebär att vi med vårt verktyg kan hitta kandidater som inte är aktivt jobbsökande. Utöver Linkedin, MeetUp, Monster och Careerbuilder söker vi i forum som är särskilt inriktade på design, som exempelvis Dribbble. Vi har också ett konsultnätverk, Ada Freelance Community, där flera UX-konsulter finns tillgängliga att hyra in vid tillfälliga behov eller när du behöver stärka din kompetens inom UX eller design.