tech rekrytering

Rekrytering inom Tech

Har du också ett halvfullt utvecklingsteam och svårt att hinna utveckla digitala produkter i den takt du önskar? Med Ada Digitals öppna och modiga syn på bristkompetens kan vi fylla ditt team med utvecklare och få klar er programmering i tid. Vi rekryterar talanger, specialister och förändringsledare inom tech!

Var öppen och du lyckas rekrytera oväntade specialister

Behöver du fler personer och större mix i dina utvecklingsteam? Är du trött på utdragna rekryteringsprocesser? Framförallt, är du en modig ledare som tror att innovation börjar med ett annorlunda tillvägagångssätt? För att lyckas fylla ditt team med utvecklare och programmerare krävs att du vid sidan av seniorer, vågar rekrytera oprövade kort.

Det kan handla om juniorer, nyanländ arbetskraft eller från angränsande kompetensområden. Ofta innebär det en osäkerhet för våra kunder, eftersom kompetensen inte finns formellt i ett traditionellt CV eller på Linkedin.

Men med vår datadrivna rekryterings­process får du, utöver våra rekryterares bedömning, även data från arbetspsykologiska och tekniska tester. Det innebär att vi kan verifiera kunskapen hos programmerare som inte syns i ett CV, för att du som kund ska känna dig trygg med din rekrytering. Vårt rekryteringssätt bygger på forskning och det fungerar. Två exempel är våra projekt Java4Women och Fastighetsservice4Women.

Med Ada Digital får du:

Fler kandidater presenterade, som alla har hög potential

Ökad mångfald i ditt utvecklingsteam

En kortare och mer prisvärd rekryteringsprocess

Såhär rekryterar vi seniora utvecklare

Behöver du rekrytera en erfaren utvecklare eller programmerare? Ada Digital jobbar med Big Data Search, vilket innebär att vi genom vårt verktyg kan hitta passiva jobbsökare i icke- traditionella kanaler där utvecklare befinner sig för att utbyta kompetens.

Vi bygger relationer med programmerare i StackOverflow, MeetUp och Github. För dig som kund innebär det att du via ett samarbete med Ada Digital når kandidater som gjort sig osynliga för rekryterare.

Vi lyfter fram ert employer brand

Men det räcker inte med att hitta kandidaterna, den största utmaningen är att fånga deras intresse. När du samarbetar med Ada Digital får du en rekryteringspartner som marknadsför ert arbetsgivarvarumärke och den tekniska transformation som ni befinner er i. För det är just er resa framåt som intresserar våra kandidater, och vi behöver kunna förklara den individuella möjligheten som finns i våra kunders förestående förändring.

Inga tappade kandidater

Tappar du kandidater för att de hinner få andra erbjudanden? Det undviker vi Ada Digital genom att vi kortar ledtiderna och snabbt anpassar oss till förändringar. Med vårt agila arbetssätt har vi dagliga standups. Här sätter vi konkreta mål och lyfter fram kandidater som kommit långt i andra processer och som kan passa till just ditt uppdrag. Det gör att vi löpande driver rekryteringarna framåt.

För dig som kund innebär det transparens och återkoppling. För oss innebär det ett konstant förbättringsarbete i målet att hitta, ta hand om och attrahera bristkompetens.
När vi har en slutkandidat agerar Ada Digital gärna bollplank för att våra kunder ska lyckas säkerställa ett attraktivt och konkurrenskraftigt anställningserbjudande.

När du rekryterar specialister med Ada Digital så kan du vara säker på att du får:

Tidsplan och veckovisa återkopplingar

En agil searchprocess i framkant för att nå passiva kandidater

Ett nära partnerskap där vi lär känna och marknadsför er som arbetsgivare

Om du hellre vill göra delar av, eller hela rekryteringsprocessen själv så hjälper vi gärna dig att komma i gång.