Ada Digital är specialister på chefsrekrytering inom IT, tech och digital utveckling. Vi rekryterar och hyr ut framåtlutade ledare och chefer med rätt ledarskapspotential och digitala mindset. Ledare som alla har fokus på den digitala kundresan.

Den viktigaste egenskapen hos många ledare, vare sig de har personalansvar eller inte, är att lyckas digitalisera verksamheten tillräckligt snabbt för att hänga med i konkurrensen. Och det är här vi lyckas.

Vi rekryterar och hyr ut ledare inom våra specialistområden Tech, Data & Analytics och Engagement & Experience.

En Ada-ledare är snabblärd, nyfiken och är öppen för förändringar. Det är egenskaper som krävs för att kunna driva digitaliseringen och hänga med in i framtiden och i IT-branschen. Vi gör det här bland annat med hjälp av skräddarsydda tester, framtagna just för att mäta digital potential hos kandidaten, vilket gör att vi också får fram ett datadrivet objektiv urval.

Chefsrekrytering som skapar affärsnytta

Våra chefsrekryteringar leds av våra rekryterare som är specialister inom vårt område. De förstår tekniken men också vikten av rätt ledarskap i en snabb föränderlig värld. De fokuserar på att säkerställa chefskandidaternas digitala mognad, ledarskapspotential samt förmåga att leda en organisation som ständigt förändras – oavsett om det är på IT-avdelningen, marknad eller e-handelsgruppen. Även våra konsulter kvalitetssäkras och är snabbt på plats och kan från dag ett skapa affärsnytta och bidra till er digitaliseringsresa.