Ada Digital erbjuder rekrytering och kompetenslösningar inom digital utveckling. Vi utbildar även våra kunder i hur man rekryterar bristkompetens.

Ada Digital är inte som andra rekryteringsbolag. Med innovativa kompetenslösningar, skräddarsydda för digitala bristyrken, hjälper vi dig att hitta och attrahera talanger så att du kan fokusera på att digitalisera din verksamhet.

Hos oss får du hjälp med rekrytering av talanger, specialister och ledare inom områdena Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce. Ofta handlar det om behov här och nu. Men vi är minst lika måna om att ta ett långsiktigt ansvar för att möta det kompetenssug som finns på marknaden. Vi snabbutbildar därför även individer med hög potential. Och engagerar oss i satsningar för att minska kompetensbristen.

För att lyckas med de allra knepigaste specialisterna söker vi upp inaktiva jobbsökare i över 100 olika digitala forum. Vi jobbar agilt med kontinuerliga förbättringar under pågående process. Vi vrider och vänder för att få fram det unika i varje roll. Tänker om och gör tvärtom. Hos oss är kandidaten alltid kund.

Vi är måna om att bara ta oss an rekryteringar som vi bedömer att vi har kapacitet och rätt förutsättningar för att kunna lösa. Om du hellre vill göra delar av, eller hela rekryteringsprocessen själv så hjälper vi dig gärna att komma i gång.