Ada Digitals julklapp 2018: 72 000 kr till Röda Korset

Det börjar bli dags att runda av 2018 och vi på Ada Digital vill tacka personal och samarbetspartner genom att ge en alternativ julklapp. Tillsammans med TNG donerar vi nu 72 000 kr till Röda Korsets läxhjälp, enligt vår vision om att skapa en hållbar arbetsmarknad.

2018 har varit ett händelserikt år på Ada Digital, då vi blivit ett dotterbolag till TNG. Det har resulterat i att vi ytterligare kunnat anpassa vår verksamhet för att bättre möta behovet av digital kompetens. Med inspiration från Ada Lovelace, världens första programmerare, fortsätter vi utmana branschen för att lyckas attrahera morgondagens digitala specialister och ledare.

Bland annat har vi skrotat den traditionella processen och tagit fram en agil rekryteringsmetod. Tack vare kontinuerlig feedback från kandidatmarknaden och ett tight och transparent samarbete lyckas vi lösa rekryteringar snabbare och mer träffsäkert. Med en modig och öppen syn på kompetens fortsätter vi sträva efter hållbar utveckling i en digital värld.

Årets julklapp från Ada Digital

Vi skänker nu 72 000 kr, vilket motsvarar 600 läxpaket, till Röda Korsets läxhjälp. Läxhjälpen är en del i Röda Korsets arbete kring migration och integration i Sverige. Verksamheten riktar sig till barn som behöver extra stöd i skolan när deras egen familj inte har möjlighet att hjälpa till.

Jag och mina kollegor på Ada Digital önskar dig en avkopplande och härlig jul och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete under 2019.

Med önskan om en skön helgledighet och ett gott nytt år!

 

Sara Scheef, VD Ada Digital

Vill du veta mer om Ada digital? Hör av dig!

 

Hanna Flink